Bestattungen

Prevoz specijalnim pogrebnim vozilom

  • Usluge prevoza umrlih iz inostranstva i EX Jugoslavije, uz kompletno završavanje dokumentacije za umrlu osobu po najpovoljnijim cijenama prevoza u regionu. Organizovanje kompletnih dženaza i sahrana, te čuvanje umrlog u savremenim frižiderima.
  • Prevoz pokojnika iz Austrije, Njemačke, Švicarske i drugih zemalja EU
  • Mogućnost kompletne organizacije pogreba i ekshumacije.
  • Veliki izbor pogrebne opreme, cvijeća, cvijetnih aranžmana i vijenaca, kao i učlanjenje u pogrebnu pripomoć.
  • Po želji kućne posjete.

Pogrebno društvo Himmel-Ag d.o.o. nudi međunarodne pogrebne usluge još od 1997. godine. Pružamo kompletne usluge organizacije dostojanstvenih sprovoda Vaših najmilijih, od nastupa smrti do ukopa. Naše veliko iskustvo proizlazi iz dugogodišnjeg rada kako u Bosni i Hercegovini, Njemačkoj, Austriji tako i u cijeloj Evropi, stoga dopustite da Vam uposlenici Himmel-Ag d.o.o pomognu.

Pribavljanje dokumentacije

Prevoz vršimo najsavremenijim klimatizovanim voznim parkom i nudimo Vam najveći izbor kompletne pogrebne opreme. Izrađujemo bukete, vijence, suze i aranžmane od prirodnog cvijeća. Organizujemo duvački orkestar, fotografisanje i video snimanje. Izrađujemo umrlice i umjesto Vas objavljujemo i na internetu.

Prevoz specijalnim pogrebnim vozilom. Usluge prevoza umrlih iz inostranstva i zemalja regiona, uz kompletno završavanje dokumentacije za umrlu osobu po najpovoljnijim cijenama prevoza u regionu. Organizovanje kompletnih dženaza i sahrana, te čuvanje umrlog u savremenim rashladnim uređajima. Kontakt telefon za usluge pogreba: +387 61 733 489

Organizacija prevoza

Naše pogrebno preduzeće nudi Vam mogućnost kompletne organizacije pogreba i ekshumacije , te veliki izbor pogrebne opreme, cvijeća, cvijetnih aranžmana.

Prevoz pokojnika iz inostranstva zahtijeva dobro isplaniranu organizaciju. Prevoz pokojnika je veoma specifican i sve se mora obaviti u kratkom vremenskom roku. Problemi prilikom prevoza moraju se svesti na minimum. Osim ovoga, prevoz preminulih je uvijek praćen emocijama pa se vodi i posebna briga o porodici, njihovim željama i zahjevima. Sve u cilju kako bi čitav proces prevoza iz inostranstva prošao što lakše i za njih.

Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da svu brigu oko prevoza pokojnika preuzmemo na sebe.

Svaki povjereni zadatak ćemo uraditi u najkraćem mogućem roku i sa potpunom sigurnošću.

Bestattungen

Rate this post